ga verder naar de inhoud

OUTSIDE IN

EEN MIX VAN NIEUWE MAKERS EN DISCIPLINES

- FESTIVAL -

een samenwerking van theater arsenaal, RADAR Mechelen en SOCHA met de steun van Cultuurcentrum Mechelen
OUTSIDE IN

OUTSIDE IN is een plek/platform om te maken, te tonen en te ontmoeten. Nieuwe makers zoeken het experiment op. Een inspirerende en verrijkende fase binnen het ontwikkelingsproces van hun professionele voorstelling. Achter de schermen krijgen ze artistieke coaching en feedback. Het publiek verwennen we met een veelzijdig aanbod en een gevarieerd avondje uit, met theater, dans, performance, spoken word, muziek, tekstlezingen, e.a. Als toeschouwer maak je deel uit van het maakproces en beleef je de creaties van deze jonge makers in hun puurste vorm.

Na de geslaagde edities in 2021, 2022 en 2023, met steeds stijgende interesse en publieksopkomst, zal ons huis in april 2024 opnieuw bruisen, dankzij dit aanstormend talent. Ontdek vanaf de lente van 2024 alles over de jonge/nieuwe makers en hun work in progress/voorstellingen/performances op onze sites en volg ons en hen via onze sociale media.

Nieuw in voorjaar 2024 is dat we de timing wat aanpassen: een deel in en een deel buiten de paasvakantie. En SOCHA/ON FIRE sluit zich in het voorjaar ook aan bij het OUTSIDE IN programma.

De voorbije jaren bouwden we onze jongerenwerking nog verder uit. Met aandacht voor jong/nieuw talent dat zich verder wil ontplooien, een aanbod dat jongeren nog meer aanspreekt en door een plek en sfeer te creëren waar jongeren zich thuisvoelen.

bij theater arsenaal april 2024 - exacte data nog te bepalen Pay What You Can € 3 - 6 - *9* - 12 - 15

theater arsenaal

ma 01.04.24 | 00:00
april 2024 - exacte data nog te bepalen
theater arsenaal

di 30.04.24 | 00:00
april 2024 - exacte data nog te bepalen
theater arsenaal