ga verder naar de inhoud

MALINCONICO

PAR HASARD

- TE GAST -

van en met Ellie Bryce, Mira Bryssinck, Elise Goedgezelschap, Laryssa Kim, Sara Lâm, Fred Libert, Dounia Mahammed, Zindzi Tillot Owusu, Milan Vandierendonck, Laura Vroom, ruimtevaarders e.a.

Malinconico is een plek tussen wat was en wat had kunnen zijn. Een zone waarin lichte donkerte en donkere lichtheid voelbaar worden. Waarin tijd stilvalt en we overvallen worden door het grote waarom. Waarin de helderheid van een wazige wolk melancholie dingen scherpstelt. In dit schemerige landschap dwaalt de melancholie zelf rond, in meerdere stemmen die aan het woord zijn. Hun universele neerslachtigheid kronkelt en evolueert en komt nooit in dezelfde hoedanigheid of vorm. Toch klinken deze personificaties van de melancholie unisono: we willen er mogen zijn.

Met Malinconico creëren we een queer, magisch-realistisch universum, waarin wij zelf samen met de melancholie naar onze plek zoeken in het samenleven. Malinconico brengt troost in een mistroostig landschap, lichtheid in donkerte, muziek in de stilte.

met de steun van deSingel, VIERNULVIER, Workspacebrussels, Kunstencentrum BUDA en Moussem - met dank aan laGeste en FroeFroe

De speeldatum werd na het drukken van onze seizoensbrochure op vraag van het gezelschap nog gewijzigd. De datum op de site is de correcte datum.
bij theater arsenaal do 21 maart om 20u15 Pay What You Can € 7 - 12 - 16 - *18* - 20 - 24 UiTPAS met kansentarief € 3,5
duur nog onbekend

theater arsenaal

do 21.03.24 | 20:15
i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen
theater arsenaal