ga verder naar de inhoud

DE MISKENDEN (matinee)

PANNENKOEKEN & THEATER VOOR PALESTINA + GRATIS KINDEROPVANG

pannenkoeken en theater voor Palestina

  • 11-15u, café arsenaal: pannenkoeken
  • 15u, Grote Zaal: theatervoorstelling De Miskenden

Kom pannenkoeken smullen en toon je solidariteit

Zo 17 maart is café arsenaal dé plek voor pannenkoekenliefhebbers met een warm hart. De opbrengst van dit festijn gaat integraal naar Mechelen for Palestine. Een actiegroep van Mechelse vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten. Op een vreedzame manier ijveren ze voor een staakt-het-vuren en willen ze de schending van de mensenrechten in Palestina een halt toeroepen.

Iedere pannenkoek telt
Breng je familie, vrienden, buren en kennissen mee, want hoe meer pannenkoeken er over de toog gaan, hoe meer financiële steun Mechelen for Palestine krijgt. Recent bewees de organisatie nog dat actievoeren loont. Dankzij hun grootschalige protestmars eist Stad Mechelen een onmiddellijk staakt-het-vuren in Gaza. Jouw steun maakt mogelijk dat ze hun cruciaal werk kunnen verderzetten.

Ook met theatertickets kan je Palestina steunen
Na de pannenkoekenverkoop kan je een namiddagvoorstelling bijwonen van De Miskenden met Günther Lesage en Greg Timmermans, een tekst van Stefaan Van Brabandt. Je geniet niet alleen van toptheater, maar helpt ook hier Mechelen for Palestine mee. Met het Pay What You Can systeem kies jij hoeveel je voor een ticket betaalt. Wij doneren sowieso 2 euro per ticket.

gratis kinderopvang

  • 14u30-17u, Repetitieruimte: Kinderopvang

Een namiddag vrijmaken voor theater is niet zo vanzelfsprekend als je jonge kinderen hebt. Gelukkig heeft theater arsenaal hiervoor de perfecte oplossing. Zo 17 maart geniet je met een gerust hart van een theaterbelevenis met De Miskenden (met Günther Lesage en Greg Timmermans, een tekst van Stefaan Van Brabandt), terwijl je kinderen (vanaf 2,5 jaar) hun fantasie de vrije loop laten. Ze knutselen samen met de begeleiders zelf een theatervoorstelling in elkaar, bouwen blokkentorens of toveren zich om tot prins(es), tijger of superheld. Pret verzekerd!

Voor de voorstelling, kan je met je kinderen in café arsenaal smullen van heerlijke pannenkoeken. De opbrengst van dit festijn gaat integraal naar Mechelen for Palestine. Hoe meer pannenkoeken er over de toog gaan, hoe meer financiële steun die actiegroep krijgt. Iedere pannenkoek telt dus. 

audiodescriptie

Voor blinden en slechtzienden is er audiodescriptie i.s.m. VeBeS - Vereniging van Blinden en Slechtzienden.

We hopen jullie te verwelkomen op zondag 17 maart om samen te genieten van een namiddag vol theaterpret, speelplezier en solidariteit, tot dan!

11-15u, café arsenaal: pannenkoeken voor Palestina 14u30-17u, Repetitieruimte: gratis kinderopvang 15u, Grote Zaal: theatervoorstelling De Miskenden

theater arsenaal

zo 17.03.24 | 11:00
theater arsenaal